slide 1

Velkommen til Refleksterapi
Lone Sorensen

slide 2
slide 3
slide 4
slide 5

Demo Image

Thermie Terapi

KURSUS HELSE OG SKØNHED BASEMODUL 1

Undervisere: Lone Sorensen
Tilmeld dig her


Thermie terapi sorensensistem tm er baseret i Refleksterapi kombineret med muskel-stimulering, nerve- og akupunkturpunkter.

Thermie røgelsesterapi anvendes i Korea og Japan. 
Thermie terapi sorensensistem tm består af tilførsel af varme på zoner og punkter på kroppen, ved brug af naturlige japanske urter, fremstillet som tynde røgelsespinde, der antændes, hvorefter de anbringes i et specielt metaltrør. Urterne og varmen har en terapeutisk virkning og røgen fra urterne har en behagelig duft, der virker som aromaterapi under behandlingen.

 Thermie behandling

Ved stimulering af zoner og meridianer samt tryk på nerve- og akupunkturpunkter på huden, virker behandlingen på nervesystemet, hormonsystemet og aktiverer den kemiske omsætning, immunsystem og kredsløb. Behandlingen har tillige en anti-inflammatorisk virkning, der øjeblikkeligt lindrer smerter generelt over hele kroppen; led, muskler og knogler. 

Når muskler er spændte akkumuleres affaldsstoffer, der forårsager smerter, stivhed og muskelspasmer. Ved at øge cirkulation til og fra musklerne ved hjælp af Thermie terapi accelererer udskillelsen af de skadelige affaldstoffer. Samtidig tilførers frisk blod og ilt til væv.

Thermis terapi virker beroligende og øger vitalitet. 

Kombinationen af zone- og punktstimulering, varme og aromaterapi styrker den terapeutiske effekt og giver en dyb og gavnlig effekt på sundheden.

Thermie terapi sorensensistem tm er en væsentlig forebyggende behandling, der fokuserer på at holde den fysiske energibalance og styrke kvaliteten af kroppens funktioner, så den kan regenerere sig selv i tilfælde af sygdom.

Formålet er at behandle årsagen til et problem og ikke blot symptomerne. 

 • Varmer kroppen
 • Afhjælper betændelsestilstande af enhver art
 • Afhjælper smerter
 • Øger kredsløbet
 • Tilfører cellerne blod og lymfe 
 • Øger blodets evne til at transportere ilt
 • Hjælper med at udløse endorfiner, som giver følelse af velvære 
 • Afhjælper muskelspændinger
 • Reducerer stress 
 • Afhjælper depression

Behandlingen er især gavnlig ved muskelsmerter, migræne, depression, apati, manglende energi, følelser af tomhed, følelsesmæssig stress, søvnløshed, usikkerhed og frygt.

THERMIE sorensensistem™ TIL SKØNHED

Thermie terapi øger hudens blodgennemstrømning og cellulære stofskifte, hvorved der dannes nye celler og pletter og rynker reduceres væsentligt.

Ligeledes forbedres poser og mørke rander under øjnene, hængende øjenlåg og glans i øjnene genoprettes langt hurtigere end man har set med andre anti-age metoder. Fantastisk supplement til Japansk Lifting.

Kursusindhold                                      

På kurset undervises i:                              

 • Brug og vedligeholdelse af Thermie instrumenter (reionkis, røgelse og tilbehør).

 • Antændelse, slukning, temperatur og position af reionki i forbindelse med behandlingen. 

 • Betjening af instrumentet (reionkis) og undervisning i forskellige muligheder for anvendelse af metoden.

 • Undervisning i behandling Thermie terapi sorensensistem tm af ansigt, hænder, fødder og krop efter traditionel Refleksterapi sorensensistem™.

 

Avanceret teknik - THERMIE Refleksterapi modul 2

Dette kursus giver dig fuldt overblik over den perfekte kombination og mulighed for at inkludere alle funktioner i forbindelse med en bestemt sygdom. 

Specielt sygdom af alvorlig og kronisk karakter, immunsystemet, - autoimmun-sygdomme som Kræft, Leddegigt, Psoriasis, Multipel Sclerose, Addison sygdom, Anæmi, Lupus, Reumatoid artritis, Cøliaki, Myastenia gravis, Vitiligo samt Infektionstilstande, Inflammation m.m.

Med denne teknik er det ligeledes muligt at behandle specifikke muskelproblemer, muskelspændinger og alle de posturelle konsekvenser, der følger med muskel-problemer som f.eks iskias, hælespore, skulder-, nakke-, og lændesmerter, problemer med  facialnerver m.m. 

KURSET OMFATTER

Analyse af blokeringer i nervesystemet  og dermed oplysninger om grunden til  sygdom hos den enkelte. Denne viden anvendes til at sammensætte protokol til behandling af specifikke sygdomme.  Ved behandling med denne metode stimuleres dermatomer og nerverzoner på kroppen, i kombination med Refleksterapi samt tyktarmsrelaterede zoner med THERMIE metoden.

KURSUS INDHOLD Modul 2

 • Analyseteknik
 • Sammensætning af protokoller
 • Dermatomer
 • Neuro-kropszoner
 • Tyktarmsrefleksbehandling
 • Kombinationszoner
 • Metabolismeregulerende håndstimulation
 • Praktik / THERMIE terapibehandlinger 

Information om Refleksterapi

Information om Ansigtszoneterapi og Refleksterapi: Klik her!

For København og Århus kontakt:  

Lone Sorensen
e-mail: sorensensistem@gmail.com
Tilmelding i Varde: Klik her!         Information on WENINAR kurser: Klik her!        Information on Online: Klik her!

Kurser Refleksterapi er godkendt af RAB samt af:

Lone Sorensen, P00124, er godkendt som udbyder af uddannelse af den amerikanske Zoneterapi Certification Board. Godkendt og Co-sponsoreret af North Carolina Zoneterapi Association og Center for Healing Art, NCBTM. EEUU Godkendt af DDZ, Danmark. Godkendt af AOR, Storbritannien. Godkendt af Federation for Holistisk Terapeuter (FHT) UK. Godkendt af Irske Zoneterapeuter 'Institute (IRI).
Trademark Registration No 003701752 af 31/10005

Kontakt os

Har du du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os
sorensensistem@gmail.com

Nyhedsbreve

Adresse

Institut Lone Sorensen
C/ Pons i Subirá 5, 08005
Barcelona (Poblenou)

Telefon
+34 932 696 832