slide 1

Velkommen til Refleksterapi
Lone Sorensen

slide 2
slide 3
slide 4
slide 5

Demo Image

Japansk Cosmo Lifting 1 Original Metode Lone Sorensen

Japansk Cosmo Lifting en ikke-kirurgisk, ikke-invasiv og naturlig metode til ansigtsløft, udviklet af den internationalt kendte Lone Sorensen.

RAB timer!

Japansk Cosmo Lifting kombinerer orientalske terapeutiske metoder, kinesisk og japansk akupressur og primitive sydamerikanske indianeres behandlingsteknikker.­
Alder og livsbetingelser sætter sine spor! Muskler,  væv og hud mister spændstighed og elasticitet, idet  produktionen af kollagen mindskes. Japansk Cosmo Lifting er en fantastisk metode, der bl.a. afhjælper ansigtets aldringsprocesser. Fordelene ved Japansk Cosmo Lifting er mange og alle uden kirurgi! Resultater er hurtige og imponerende.

Profil Lone Sorensen                                             kursus dato 

 

Denne metode giver samtidig med et fantastisk ansigtsløft en dejlig afslappende anti-stress behandling  og afbalancerer alle kroppens funktioner. Afhængigt af kundernes behov og præferencer anvendes naturlige olier, cremer og aromaterapi  til Japansk Cosmo Lifting behandling. Vi lover fantastiske resultater- over en periode på få behandlinger, foryngres ansigtet og rynker bliver drastisk reduceret, uden behov for smertefuld operation. Klienter vender tilbage igen og igen p.g.a. fremragende resultater.

Japansk Cosmo Lifting er løsningen!

Fordele:

 • Foryngrer ansigtet.
 • Reducerer rynker og dybe fuger.
 • Forbedrer hud og muskeltonus.
 • Opfrisker huden.
 • Eliminerer toxiner.
 • Afbalancerer kroppens funktioner.
 • Afstresser kroppen.


Kursusindhold JAPANSK COSMO LIFTING modul 1:
16 Timer

 • Rensning af huden.
 • Teori og praktik.
 • Grundlæggende trin 1.
 • Grundlæggende trin 2.
 • 11 japanske terapeutiske step.
 • Anvendelse af krystal og salt.
 • Metode til Japansk Selv-lifting

Lone Sorensen besluttede i 1998, at udvikle på en Ansigtszoneterapi og Refleksterapi metode til kosmetiske aspekter. Den første teknik blev nævnt CosmoFacial. En metode der åbner mulighed for at behandle hudproblemer og hudsygdomme, på en fuldstændig naturlig måde, ved at stimulere kroppen egne evner til at normalisere funktioner.

 

Dernæst, blev den Japanske Cosmo Lifting skabt i 1999. Lone Sorensens første møde med Japanske metode var under en skønhedskongres i Buenos Aires, hvor Lone Sorensen deltog i et kursus med en Japansk læge og lærte Tanaka Massage selv-behandlingsmetode.

Siden, under Lones mange rejser i Japan de sidste 15 år, har hun uddannet sig i Tanaka metoden i mange variationer, samt andre japanske metoder, nogle udført som en reel ansigtsgymnastik. En af metoderne der anvendes i Japansk Cosmo Lifting er af gymnastisk art, i kombination med dele af den klassiske Ansigts Refleksterapi (Udviklet af Lone Sorensen siden 1988), ændret til en fantastisk og professionel behandlingsmetode for klienter. Ansigts Reflekterapi faser bliver udført med visse ændringer, der sikre en øget blod gennemstrømning og samtidig regulrere alle kroppens funktioner.

Japansk Lifting en unik behandling, Den Originale Metode skabt af Lone Sorensen.
Få et godt helbred - og se godt ud!


Metoden stammer fra en gammel, traditionel Japansk behandlingsmetode, brugt fra omkring begyndelsen af det 5. århundrede e.Kr.
Metoden er kombineret med teknikker fra Ansigts Refleksterapi sorensensistemTM, sammensat i en fantastisk manuel og naturlig behandling af ansigtet, der samtidig normaliserer alle kroppens funktioner.
Allerede ved den første behandling, føles en ekstraordinær afslapning, som gennemstrømmer hele kroppen, og i ansigtet opnås der en "naturlig ansigtsløftning"-synlig fra første behandling.

Ifølge Japansk tradition, er skønhed et spejl af den indre "balance" mellem sind og krop.
Den Japanske Lifting er designet, til at bevare og genopbygge denne balance, for at forbedre sundheden,(for at) øge levetiden og forebygge sygdomme og samtidig  at se fantastisk ud.

Formålet var,- og er stadig, at tilbyde velvære, harmoni og opretholde energi og skønhed.

I Japan blev metoden brugt til at opretholde den frie bevægelighed i kroppen og vedligeholde både en fysisk og mental balance, samtidig med et smukt og afslappet ansigt, gennem energigivende terapeutiske teknikker udført i ansigtet.


Japanske Lifting forbedrer hudens naturlige aldringsprocesser.

Den Japanske Lifting forbedrer hudens hydrering, elasticitet og fasthed i både ansigt og på hals.

Den reducerer rynker og manglende tonus.

En "naturlig ansigtsløftning", uden kirurgi, uden smerte og ar.

Den er velegnet til alle hudtyper: normal, tør, blandet og fedtet.

Velegnet til både mænd og kvinder.

Behandlingen har ingen bivirkninger.

 


Japansk Cosmo Lifting 2

Effektiv teknik til hals, hage og øjne. Nye Japanske metoder udført med CRYSTAL SPOON og THUMB STONES.
Mere information

Information om Refleksterapi

Information om Ansigtszoneterapi og Refleksterapi: Klik her!

For København og Århus kontakt:  

Lone Sorensen
e-mail: sorensensistem@gmail.com
Tilmelding i Varde: Klik her!         Information on WENINAR kurser: Klik her!        Information on Online: Klik her!

Kurser Refleksterapi er godkendt af RAB samt af:

Lone Sorensen, P00124, er godkendt som udbyder af uddannelse af den amerikanske Zoneterapi Certification Board. Godkendt og Co-sponsoreret af North Carolina Zoneterapi Association og Center for Healing Art, NCBTM. EEUU Godkendt af DDZ, Danmark. Godkendt af AOR, Storbritannien. Godkendt af Federation for Holistisk Terapeuter (FHT) UK. Godkendt af Irske Zoneterapeuter 'Institute (IRI).
Trademark Registration No 003701752 af 31/10005

Kontakt os

Har du du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os
sorensensistem@gmail.com

Nyhedsbreve

Adresse

Institut Lone Sorensen
C/ Pons i Subirá 5, 08005
Barcelona (Poblenou)

Telefon
+34 932 696 832