slide 1

Velkommen til Refleksterapi
Lone Sorensen

slide 2
slide 3
slide 4
slide 5

Demo Image

TRAUMA BIPOLAR Refleksterapi

Tilmelding

De fleste mennesker lever et liv i ubalance med sansemæssig overstimulering og indre uro til følge. De sygdomme, der følger i kølvandet, er utallige. Vi har derfor alle, mere end nogen sinde før, brug for sikre metoder, der er lige ved hånden, nemme at lære og giver den effekt, som vi har brug for!


Refleksterapi er én af disse indre RO-givende metoder, det er muligt for alle at lære og anvende uanset hvor du befinder dig!

Vil DU være én af dem, der med 100% sikkerhed kan fremkalde indre RO hos andre: familiemedlemmer, venner eller klienter?

Lær kunsten at finde og trykke på de særligt udvalgte, forbundne zoner og punkter i såvel ANSIGT som på FØDDER. Lær at gøre det i den rette rækkefølge og mængde, og skab en verden til forskel for utallige i din kreds.

HVEM KAN DELTAGE
Kurset er unikt af sin art og det er åbent for alle, professionelle terapeuter, erfarne faggrupper, private, ældre som yngre!

Du kan gøre en verden til forskel, privat eller professionelt - ligesom Lone selv gør og altid har gjort.

Eneste forudsætning for at deltage er, at du har et hjerte, der brænder for at bringe ”den indre kemiske tilstand” i en optimal balance hos dine medmennesker, har hænder og tid, som du vil stille til rådighed, og efterfølgende vil tage dig tid at øve igen og igen og igen. Kun øvelse gør mester – kurset giver dig værktøjet!

 

Taping
 
 

HVAD FÅR DU INDHOLDSMÆSSIGT MED DIG VED AT DELTAGE:

historien, teorien & erfaringerne bag metoden

en unik analyse & kortlægningsmetode

et klart kort og kompas at gå frem efter

et unikt konkret redskab og en simpel metode

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONKRET LÆRER DU:

-at trykke med det rette tryk, på de rette punkter, i den rette rækkefølge og på den rette måde.
-at forstå to kropsområders forbindelser til ansigt og fødder, hjerne og krop.
-at mestre 7 steps
-at mestre den sikre rute, der leder til den indre balance og medfølgende ro.
 
Kursus for dig der gerne vil opleve, hvad Refleksterapi er - og kan!

Taping


Bipolare Refleksterapi - Avanceret ansigts- og fodzoneterapi.Du lærer METODEN ”Bipolare Refleksterapi”® - Avanceret ansigts- og fodzoneterapi, der begge er udviklet af Lone Sørensen.
Om end der er tale om en basismetode, er det en særdeles præcis og dyb zone-/punktfokuseret effektfuld behandlingsform, hvor der arbejdes på ansigt og fødder efter en bestemt plan.
Med den metode bliver det muligt for klienten, at opnå en fuldstændig afslappet og afspændt tilstand - at opnå en tilstand af indre ro. Når den tilstand indfinder sig, bringes personen ved fortsatte tryk til et endnu dybere niveau, en egentlig meditativ tilstand. Netop den tilstand er nødvendig for at kunne regulere vejrtrækning og hjælpe kroppen til at give slip på og udrense de emotionelle toxiner og dermed gamle traumer, der er lagret i både bevidstheden og underbevidstheden. Her reguleres kroppens og hjernens hormonelle niveau samt den neurobiologiske balance i forhold til neurotransmittere, der normaliseres. Det betyder, at den store mængde stresshormoner som fx kortisol og adrenalin erstattes med opbyggelige og balancerende hormoner som serotonin, dopamin og noradrenalin.

Når balancen af den indre kemi indtræffer, skabes der ro i hjerne, sind, krop og sjæl. Præcist dét, der skal til for igen at kunne kontrollere verden, føle sig skarp, klar, koncentreret og fokuseret.


HVEM KAN METODEN BRUGES TIL
Metoden kan anvendes til alle aldre-børn, unge, voksne og ældre.


Blandt andet til reduktion af:
-Stress
-Trauma
-Emotionelle Ubalancer
-Mentale Dysfunktioner
-Depression
-Udbrændthed
-Spiseforstyrrelser


Metoden Lone Sorensen anvender er baseret i forskellige mikrosystemer med videnskabelige undersøgelser bag: Dr. Yamamoto (YNSA), Japan; Dr. Castillo Morales, Argentina; Dr. Wong, USA; Dr. Chau, Vietnam; Maria Perez, Argentina; Dr. J. Bossy, Frankrig.

se på vores kurser

Information om Refleksterapi

Information om Ansigtszoneterapi og Refleksterapi: Klik her!

For København og Århus kontakt:  

Lone Sorensen
e-mail: sorensensistem@gmail.com
Tilmelding i Varde: Klik her!         Information on WENINAR kurser: Klik her!        Information on Distancekurser: Klik her!

Kurser Refleksterapi er godkendt af RAB samt af:

Lone Sorensen, P00124, er godkendt som udbyder af uddannelse af den amerikanske Zoneterapi Certification Board. Godkendt og Co-sponsoreret af North Carolina Zoneterapi Association og Center for Healing Art, NCBTM. EEUU Godkendt af DDZ, Danmark. Godkendt af AOR, Storbritannien. Godkendt af Federation for Holistisk Terapeuter (FHT) UK. Godkendt af Irske Zoneterapeuter 'Institute (IRI).
Trademark Registration No 003701752 af 31/10005

Kontakt os

Har du du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os
sorensensistem@gmail.com

Nyhedsbreve

Adresse

Institut Lone Sorensen
C/ Pons i Subirá 5, 08005
Barcelona (Poblenou)

Telefon
+34 932 696 832