slide 1

Velkommen til Refleksterapi
Lone Sorensen

slide 2
slide 3
slide 4
slide 5

Demo Image

Farveterapi


Kursus til fagfolk i sundhedssektoren; fysioterapeuter, ergoterapeuter, zone- og refleksterapeuter & kropsmassører.

Mennesket omdanner lys til energi, som aktiverer biokemiske reaktioner i celler, stimulerer metabolisme, styrker immunforsvaret og hjælper kroppen med at genskabe balance. Når zoner og punkter på huden påvirkes af farvet lys, stimuleres lysfølsomme intra-cellulære strukturer og molekyler og dermed igangsættes cellulære kædereaktioner, som udløser reaktioner i kroppen. Farveterapi er en form for behandling der kan anvendes til forebyggelse, behandling og rehabilitering.

Tilmeld dig her

 

colorSpecielle skolebehov

En metode, der henvender sig til forældre eller professionelle, som har eller arbejder med vuggestue-, børnehave- og skolebørn med specielle behov. Også for pårørende til voksne med specielle behov.

special needs


Har dit barn lavt immunforsvar, søvnproblemer, indlæringsproblemer, koncentrationsbesvær, ADHD, OCD, lettere autisme, hyperaktivitet, høre- og synsproblemer, spiseforstyrrelser, anoreksi/bulimi, kommunikative vanskelig-heder eller sociale og adfærdsmæssige problemer? 
Tilmeld dig her

 
 

Så er der hjælp at hente her: 

På kurset lærer du at afhjælpe børns mindre dysfunktioner ved anvendelsen af den helt naturlige, blide og meget effektive Ansigts Refleksterapi metode. En metode, som nemt kan læres af både forældre og professionelle, der til daglig beskæftiger sig med børn med specielle behov. 

Stimuleringen kan lindre og afhjælpe symptomer afledt af de forskellige dysfunktioner og forbedre psykiske og følelsesmæssige funktioner.

  Kursusindhold:

 • Uden brug af medicin forbedres barnets mentale og følelsesmæssige tilstand med
 • Ansigtsrefleksterapi
 • Neuro-fodrefleksterapi
 • Håndrefleksterapi
 • Skriveterapi
 • Demonstration
 • Praktik

Mor og Barn Terapi

Spædbarnet har et stort behov for kropskontakt de første mange måneder af dets liv.

RAB timer!

Mor & Baby terapi hjælper mor og barn til at få styr på vejrtrækning, fordøjelse og hjertefrekvens, der alle er umodne systemer hos den nyfødte.
Mor og Barn terapi bidrager til at fremme barnets hjerne-udvikling og til at barnet får større kropsbevidsthed.
Ved at give dit barn terapi får du en mulighed for at få en meget intens stund med barnet. Barnet nyder at være tæt sammen med dig og at blive berørt i ansigtet, hænder og fødder.

 

At blive rørt på alle kropsdele er med til at give barnet større kropsbevidsthed og glæde ved at kunne mærke sig selv og dermed en styrkelse af dets motoriske udvikling.
Ifølge den fransk læge Dr. F. Leboyer, er berøring mindst lige så vigtig for et nyfødt barn som mad og anden pleje.

Mor & Barn terapi har beroligende effekt og styrker kontakten mellem forældre og barn. Samtidig stimulere din berøring af barnets krop, barnets fornemmelse for sin krop.

 

mor

EN FYSISKE KROP EFTER FØDSLEN  

En fødsel påvirker din krop i mange henseender.
Her kan du lære om kroppens forandringer efter fødslen, og om hvordan du kan være gøre noget godt for dig selv efter fødslen.

Uddannede Mor & Barn terapeuter i Danmark

Sybille Schiønning: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eva Dukert: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Marion Enevoldsen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Joanna Wilder: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Joan Wendelboe: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Gitte Jensen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Marlene Thomsen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Elisa Martinez Way: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Marianne Schultz: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

ANSIGTS REFLEKSTERAPI OG CYBERTEKNIK

Det internationale institut for Ansigts Refleksologi og Temprana  Refleksterapi er verdens største skole for terapi med mere  end 40 afdelinger fordelt i 22 lande og mere end 36 års erfaringer, specialiseret i at arbejde med børn.

MOR & BABY CARE terapi, - et nyt projekt udarbejdet til nybagte mødre og fædre. Forældre vil her have den mulighed, at kunne lære at afhjælpe alle de mindre problemer, der altid opstår i forbindelse med en lille ny baby, kvinden selv og søskende.

Tilbudet består af et kursus, der giver anvisninger på en nem og forståelig måde, hvorledes man ved hjælp af Ansigts Refleksterapi - altså på helt naturlig vis  - kan afhjælpe diverse gener hos mor og barn. Metoden udføres i hjemmet  mor og/eller far udfører stimuleringen! 

En del af Ansigts REFLEKSTERAPI konceptet kaldes også Cyberterapi,- dette når metoden anvendes som selvbehandling. Cyberterapi er en årtusindgammel behandlingsmetode fra Vietnam, der bl.a. hjælper kvinder til at komme hurtigt til kræfter efter fødslen.

SHONISHIN betyder Japansk akupunktur uden anvendelse af nåle og er et 250 år gammelt koncept. Mor & Barn care er opbygget ud fra dette koncept.

Shonishin er velegnet til børn i alle aldre, også til nyfødte. 

Shoninhin er en meget blid behandlingsform, der kan udføres på hænderne, fødder og i ansigtet.

SHONISHIN filosofien lægger op til, at man følger et barns naturlige mønster - nænsomt og respektfuldt. Det betyder, at barnet ikke nødvendigvis behøver at ligge på en briks, men kan sidder på skødet hos en af forældrene eller evt. lege på gulvet, mens man udfører stimuleringen.

Alle børn nyder terapi, udført med SHONISHIN principper.

Cyberterapi er tillige en effektiv og naturlig behandling til at afhjælpe en babys første vanskeligheder med f.eks kolik, søvnproblemer, hudproblemer, forstoppelse, tandfrembrud, ørepine, feber, gråd m.m. Og hvilken mor og far vil ikke gerne selv kunne afhjælpe disse dagligdagsproblemer, når de opstår? 

Cyberterapi kan tillige anvendes til behandling af søskende, der evt. er emotionelt ude af balance på grund af en ny situation.

MOR & BABY terapi giver også nybagte mødre mulighed for at genvinde styrke og få overskud. Herved forebygges mange hormonelle ubalancer, som kan give anledning til alvorligere problemer senere. 

Den nybagte mors fysiske og psykiske tilstand er som bekendt afgørende for den lille ny babys ve og vel.

MOR & BABY terapi giver anvisninger på, hvorledes man kan afhjælpe ammeproblemer, smerter, infektioner, blødningsproblemer, blære, og livmoder problemer, forstoppelse, fordøjelsesproblemer, luft i maven, vægtproblemer, søvnbesvær og træthed, fødselsdepression og meget andet.

Cybernetic metode; Selvbehandling af forskellige lidelser via ansigtet.

Dien Chan er en 3000 år gammel behandlingsteknik, der anvendes til at afhjælpe sygdomme, kroniske og/eller akutte lidelser. Metoden stammer fra Vietnam. 

Dien Chan har igennem alle disse år fungeret som en populær folkemedicin og teknikken bliver stadig meget hyppigt anvendt blandt befolkningen i Vietnam. Metoden består af et system med 564 nervepunkter samt zoner fordelt i begge sider af ansigtet. Hvert punkt/zone har en forbindelse til et organ, en kirtel, muskel eller kemisk proces m.m. i vores krop.  Disse punkter kan kombineres på utallige måder og dermed afhjælpe mange forskellige dysfunktioner og smerter.

Dien Chan er blevet udført, af kloge mænd, i den vietnamesiske kultur igennem mange generationer.  Kun de kloge mænd vidste om anvendelsen af denne teknik og de enkelte punkters funktion, indtil 1970, hvor en Vietnamesisk læge, ved navn Dr. Chau, begyndte at studere metoden.

Dr. Chau kalder denne nye videnskab for Cyberteknik, hvilket betyder kontrol og biofeedback. Han fandt frem til, at punkterne/zonerne har en neurologisk sammenhæng og har via hjernen forbindelse, til hele vores krop. Ved at trykke på, eller stimulere punkterne med nålestik, elektriskimpuls, varme eller kulde, reagere centralnervesystemet, ved at sende impulser til det, til punktet, tilhørende organ/muskel/kirtel i kroppen.  

Dr. Chau betragter de 564 nervepunkter samt zonerne i ansigtet, som en computer / keyboard og hjernen som en harddisk. Når der tykkes på et X nervepunkt på keyboardet, sendes der en besked videre til hjernen og hjernen sender så besked til det organ, kirtel, muskel, system o.a., der har forbindelse til det angivne punkt. 

Cyberteknik er en af de tillægsteknikker der anvendes, med fantastiske resultater, i behandling med Ansigts Refleksterapi. For at vælge de rigtige punkter og zoner er det vigtigt, at et menneskes helbredstilstand analyseres af en professionel terapeut, med dyb indsigt i at kombinere de 564 nervepunkter og zonerne, individuelt i forhold til den enkelte persons problem.

Gennem egne erfaringer, ved anvendelse af Cyberteknik metoden siden 1989, har denne teknik vist sig at være så effektiv, at den er blevet en fast tillægsteknik, i alle Ansigts Refleksterapibehandlinger. 

Det er muligt at anvende 100 af de 564 nervepunkter til selvbehandling, på en meget nem og simpel måde. Metoden til selvbehandling kaldes Cibernetic.

På de følgende sider beskrives 22 forskellige lidelser, hvor man med fordel kan anvende Cibernetic metoden til selvbehandling, f.eks. til behandling af smerter og mindre dagligdagsproblemer. 

Det skal dog nævnes, at anvendelse af cibernetic ikke udelukker, at man søger læge eller professionel terapeutisk bistand i nødvendige situationer.

Cibernetic kan med fordel anvendes i stedet for smertestillende medicin f.eks. til hovedpine, muskelsmerter, menstrutionsmerter o.l.

Anvendelse af Cibernetic metoden har ingen bivirkninger og forgifter ikke kroppen.

PÅ HØJKANT IGEN EFTER FØDSLEN  

At blive forældre er i mange tilfælde den lykke som man forventer. Både én selv og omgivelserne skaber i løbet af graviditeten store forventninger til det nye liv som familie. Men det er også ganske overraskende og en ny stor udfordring, som kan skabe blandede følelser, især i begyndelsen.

For nogle kan den forandrede tilværelse være drastisk. Manglende søvn, et uroligt barn, det "at være på" i 24 timer, ansvaret - alt det, og mere til - kan være medvirkende til, at det hele virker uoverkommeligt. 

Man bliver som nybagte forældre let nervøse og urolige for, om alt nu er som det skal være.

Dagligdagen begynder med en lille ny i familien

Først skal barn og familie skal vænne sig til hinanden.

Ikke alle børn indgår fra begyndelsen i en fast rytme.  

En del børn har en urolig periode sidst på dagen. Det kan være udtryk for, at både forældre og barn er trætte og burde tage et hvil. Det kan være svært, især hvis der er andre søskende.

Prøv, om naboer, venner eller familie kan aflaste.

Sæt realistiske mål for, hvad der kan nås på én dag. 

Bliv ikke skuffet og sur på dig selv, hvis du ikke når det, du havde tænkt dig.

Det er meget nemt at føle stres og frustration.

Måske føler du dig heller ikke selv helt på toppen?

Måske har du fået bit barn ved kajsersnit og har smerter?

Ansigts Refleksterapi, Mor & Barn terapi kan hjælpe dig til at komme lettere igennem den første periode og hjælpe dig til at nyde den første og skønne tid med dit barn, på en afslappet og naturlig måde. 

 

TRAUMA BIPOLAR Refleksterapi

Tilmelding

De fleste mennesker lever et liv i ubalance med sansemæssig overstimulering og indre uro til følge. De sygdomme, der følger i kølvandet, er utallige. Vi har derfor alle, mere end nogen sinde før, brug for sikre metoder, der er lige ved hånden, nemme at lære og giver den effekt, som vi har brug for!


Refleksterapi er én af disse indre RO-givende metoder, det er muligt for alle at lære og anvende uanset hvor du befinder dig!

Vil DU være én af dem, der med 100% sikkerhed kan fremkalde indre RO hos andre: familiemedlemmer, venner eller klienter?

Lær kunsten at finde og trykke på de særligt udvalgte, forbundne zoner og punkter i såvel ANSIGT som på FØDDER. Lær at gøre det i den rette rækkefølge og mængde, og skab en verden til forskel for utallige i din kreds.

HVEM KAN DELTAGE
Kurset er unikt af sin art og det er åbent for alle, professionelle terapeuter, erfarne faggrupper, private, ældre som yngre!

Kurset giver adgang til RAB timer!

Du kan gøre en verden til forskel, privat eller professionelt - ligesom Lone selv gør og altid har gjort.

Eneste forudsætning for at deltage er, at du har et hjerte, der brænder for at bringe ”den indre kemiske tilstand” i en optimal balance hos dine medmennesker, har hænder og tid, som du vil stille til rådighed, og efterfølgende vil tage dig tid at øve igen og igen og igen. Kun øvelse gør mester – kurset giver dig værktøjet!

 

 
 

HVAD FÅR DU INDHOLDSMÆSSIGT MED DIG VED AT DELTAGE:

historien, teorien & erfaringerne bag metoden

en unik analyse & kortlægningsmetode

et klart kort og kompas at gå frem efter

et unikt konkret redskab og en simpel metode

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONKRET LÆRER DU:

-at trykke med det rette tryk, på de rette punkter, i den rette rækkefølge og på den rette måde.
-at forstå to kropsområders forbindelser til ansigt og fødder, hjerne og krop.
-at mestre 7 steps
-at mestre den sikre rute, der leder til den indre balance og medfølgende ro.
 
Kursus for dig der gerne vil opleve, hvad Refleksterapi er - og kan!


Bipolare Refleksterapi - Avanceret ansigts- og fodzoneterapi.Du lærer METODEN ”Bipolare Refleksterapi”® - Avanceret ansigts- og fodzoneterapi, der begge er udviklet af Lone Sørensen.
Om end der er tale om en basismetode, er det en særdeles præcis og dyb zone-/punktfokuseret effektfuld behandlingsform, hvor der arbejdes på ansigt og fødder efter en bestemt plan.
Med den metode bliver det muligt for klienten, at opnå en fuldstændig afslappet og afspændt tilstand - at opnå en tilstand af indre ro. Når den tilstand indfinder sig, bringes personen ved fortsatte tryk til et endnu dybere niveau, en egentlig meditativ tilstand. Netop den tilstand er nødvendig for at kunne regulere vejrtrækning og hjælpe kroppen til at give slip på og udrense de emotionelle toxiner og dermed gamle traumer, der er lagret i både bevidstheden og underbevidstheden. Her reguleres kroppens og hjernens hormonelle niveau samt den neurobiologiske balance i forhold til neurotransmittere, der normaliseres. Det betyder, at den store mængde stresshormoner som fx kortisol og adrenalin erstattes med opbyggelige og balancerende hormoner som serotonin, dopamin og noradrenalin.

Når balancen af den indre kemi indtræffer, skabes der ro i hjerne, sind, krop og sjæl. Præcist dét, der skal til for igen at kunne kontrollere verden, føle sig skarp, klar, koncentreret og fokuseret.


HVEM KAN METODEN BRUGES TIL
Metoden kan anvendes til alle aldre-børn, unge, voksne og ældre.


Blandt andet til reduktion af:
-Stress
-Trauma
-Emotionelle Ubalancer
-Mentale Dysfunktioner
-Depression
-Udbrændthed
-Spiseforstyrrelser


Metoden Lone Sorensen anvender er baseret i forskellige mikrosystemer med videnskabelige undersøgelser bag: Dr. Yamamoto (YNSA), Japan; Dr. Castillo Morales, Argentina; Dr. Wong, USA; Dr. Chau, Vietnam; Maria Perez, Argentina; Dr. J. Bossy, Frankrig.

se på vores kurser

Ocular terapi

Behandling af øjenlidelser med Ansigts Refleksterapi

På dette kursus lærer du, hvordan du kan give en specialiseret behandling af øjensygdomme. Der findes flere forskellige systemer, der kan anvendes i kombination med Ansigts Refleksterapien.

Der er en tæt relation mellem vores øjne og kroppens vitale energier, blod, væsker og organer. Hvis der opstår en dysfunktion i bare en af nævnte komponenter, vil det vise sig som en svaghed i øjnenes funktion. Omvendt kan enhver skade eller traume i øjnene påvirke kroppens organer, hormonsystem, blodkredsløb m.m., fordi øjet er relateret til de indre organers funktion 

Underviser: Lone Sorensen

 

 

 
ocular

RAB timer!

Når et synsproblem er evalueret er det vigtigt at vide, hvordan du opbygger den mest hensigtsmæssige behandlingsplan, og det er vigtigt, at du forstår det holistiske mønster, herunder også anatomi/øjenstruktur. Samtidig er det også vigtigt, at du kender alle sygdomstegn og symptomer, der relaterer sig til øjnene.

Kursusindhold:

 • Teori om anatomi/øjenstruktur relateret til meridianerne.
 • Kommunikation mellem meridianer, vitale organer og øjne.
 • Teori om de 18 mest almindelige øjenlidelser, herunder.
 • Bygningsfejl.
 • Diabetisk øjensygdom.
 • Forkalkning i nethinden.
 • Grøn og grå stær.
 • Langsynet- og nærsynethed.
 • Skelen m.fl.
 • Teori og praksis / Ansigts Refleksterapi, analyse- og behandlingsteknik.
 • Auriculo terapi til behandling af øjenlidelser. Nyudviklet auriculo terapi protokol introduceres.
 • Anvendelse af specifikke akupunkturpunkter til forbedring af øjets/synets funktion.
 • Behandlingsmetoder.
 • Praktik.
 Hormon og Infertilitet

Et kursus til alle typer hormonelle problemer samt infertilitet.

RAB timer!

Tusindvis af kvinder og mænd over hele verdenen, har i dag hormonelleforstyrrelser der medfører barnløshed. Det Internationale institut for Ansigts Refleksterapi i Barcelona, Spaniene tilbyder Infertilitetes kursus i Danmark.
Underviser: Lone Sorensen, dagligleder af det Interantionale institut. 

 

 

hormon

Ved anvendelse af Ansigts Reflekterapi og Neuro-Fod Refleksterapi tilbydes et specialiserings kursus, der giver en dyb indsigt i barnløshedsproblematikken, set ud fra ny videnskab og den nyeste orientalske medicins principper. 

Kurset giver adgang til et nyt værktøj- en skriftlig test, der åbner mulighed for en meget professionel vudering af grunden til barnløshed og til en præcis behandling.

Der undervises under kurset i anvendelse og forståelse af den skriftlige test. 

Denne test giver et præcist billede af den hormonelle problematik hos den individuelle, samt forståelse og anvendelse af oplysningerne. 

Den kvindelige cyklus regelmæssige funktion, er afgørende for at en graviditet kan ske på naturlig vis. 

Du vil lære hvordan den kvindelige cyklus er relateret til 5 elementloven og om hvordan du i den individuelle behandlingsplan kan anvende denne viden helt præcist.

Ansigts Refleksterapi  og Neuro-Fod Refleksterapi kan bla. afhjælpe og regulere hormon- og nervesystemet, således at det fungerer normalt og dermed normalisere den kvindelige cyclus og mandens hormonelle dysfunktioner.

Disse forskellige værktøjer giver sammen med Ansigts Reflekaterapi analysen, adgang til en total målrettet planlægning af et individuelt behandlingsprogram, samt præcis og individuel råd om supplerende naturprodukter

Tillige undervises der i hvordan man kan hjælpe kroppen med at komme i balance igen efter fødslen.
Kursus indhold

 • Gennemgang af de konsekvenser og symptomer hormonelle ubalancer er årsag til.
 • Gennemgang af forskellige hormonelle årsager til barnløshed.hos kvinder og mænd.
 • Den kinesiske medicins syn på dysfunktioner der medfører barnløshed.
 • Den kvindelige cyklus relateret til 5 elements loven.
 • Skriftlig hormonel test. 
 • Planlægning af individuel behandlingsplan ved anvendelse af Ansigts Refleksterapi og Neuro-Fod Refleksterapi.
 • Planlægning af naturlige supplementer og kost.
 • Efter fødsel behandling.

Øre Mikro-zoneterapi

Analyse og behandlingsmetode i kombination med med Ansigtszone-/ Refleksterapi og Neuro-fodzoneterapi.

Via synlige områder relateret til vagus nervens forgreninger, afspejles kroppens vitale organer, som zoner i den ydre del af øret.
Et fantastisk redskab og en ekstra hjælp, til at bekræfte og sikkre, at den mauelle analyse af depotgrad i ansigt og/ eller på fødder er korrekt!

RAB timer!

kursus dato

Øre ‘Mikro-zoneterapi’ uden nåle!

Ved at bearbejde disse zoner i kombination med punkter ved brug af en punktsøger, er det ligeledes muligt at aktivere kroppens funktion, uden brug af nåle.
Ligeledes er det muligt, at placere små plastre med frø, sølv eller guld kugler, over de belastede og smertefølsomme ørepunkter, som et supplement til refleksterapibehandlinger.

En behandlingsmetode velegnet til børn og voksne.

Øre ‘Mikro-zoneterapi’ er særlig effektivt i kombination med Ansigtszone-Refleksterapi.

Dette kursus er henvender sig specielt til Ansigtszone- refleksterapeuter.

Kursusinhold:

 • Hvordan vitale organer er reflekteret til mikro-zoner i øret i forhold til vagus nerven.
 • Introduktion i visuel analyse.
 • Introduktion i behandling af vitale organzoner i øret.
 • Introduktion i anvendelse af redskaber.
 • Zoner og punktplacering til behandling.
 • Praktik og øvelse.

Kontakt os

Har du du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os
sorensensistem@gmail.com

Nyhedsbreve

Adresse

Institut Lone Sorensen
C/ Pons i Subirá 5, 08005
Barcelona (Poblenou)

Telefon
+34 932 696 832